Smidigt och bra

När semestern är på gång och man vill ut och resa tillsammans med familj och vänner så kan det vara bra att hyra buss i Malmö och ta med sig alla och dra iväg. Ja det är ju kul att kunna vara så mångas om möjligt som har det kul tillsammans när man ska på semester. Så då är det ett väldigt bra alternativ. Så får alla plats som vill med det är toppen.
Ja det är mycket som man kan göra nu under sommaren och det är mycket som man vill göra. Ibland kan det vara lite svårt, just det att man vill så mycket men man vet inte hur man ska hinna med det.

Bra att planera

Då kan det vara bra att man planerar så att man får med fler saker så att man hinner med alla dom sakerna som man vill hinna med.
Ja ofta så vill man ju hinna med att träffa familj och vänner och sen åka iväg till solen en sväng och så vill man åka och bada i sjön ha grillkvällar och sätta sig på en uteservering med vänner. Ja det finns så mycket som är härligt och som man vill passa på att göra när man har semester. Så ett sätt att få med  så många av dom sakerna är att hyra en buss med vänner och dra iväg och göra alla dom sakerna tillsammans, det är ju jättekul och mysigt.

Ja det finns så mycket som man kan hitta på och saker som man kan göra för att njuta fullt ut av semestern och det är ju toppen om man kan göra det när det går.
Det gäller att planera in lite mer bara och se till att det blir av så att det blir så kul som man tänkt och vill ha det. Ja det vore ju toppen.