Intressant att det går

Det är intressant att forslingen och vetenskapen går framåt så mycket. Och att det går att göra så små miniature precision pumps. Alltså små pumpar som är så lätta och små att dom passar på flygplan och i forskningen och så vidare. Det finns så mycket att lära sig och det är kul att det aldrig tar slut. Kan tänka mig att det är jätte intressant att få veta mer vad det är dom här små pumparna gör och hur det går till rent praktiskt. Ja det finns verkligen så många prylar som skulle vara intressant att veta lite mer om och kunna förstå hur dom fungerar och hur det hänger ihop.

Kul med kunskap

Ja det är kul att lära sig nya saker och kunna mer saker det gör att man känner att det finns så mycket kvar att lära sig och att det aldrig tar slut vad man kan lära sig och ta till sig av .
Ja min man är expert på sånt alltså att han tycker om att veta lite om allt, tycker om att veta hur saker och ting fungerar och hur det hänger ihop. Och han är väldigt duktig på det också. Ja det är bra att ha den nyfikenheten för den gör ju att man lära sig mer och att man kan göra mer och förstå mer hur det fungerar och hänger ihop och det är ju något positivt.
Ja det är väl så vi är gjorda och det är ju bra om man kan uppodla det redan i skolan så att man får ut så mycket som möjligt av det man lär sig och det är ju toppen.
Finns så mycket att lära och det ska man fortsätta att leta efter så att man lär sig mer om olika prylar och saker och se hur dom hänger ihop.