Bra belysning

Certina gör fina klockor.


Bra med bra belysning

Ja det är viktigt att man har bra belysning hemma, det gör så mycket för att det ska kännas trevligt och hemtrevligt. Ja det är viktigt tycker jag att man har det mysigt hemma och att man känner att man vill var där att det är en plats som man trivs i och som gör att det blir trevligare och mer inbjudande.
Det är bra med punkt belysning tycker jag, istället för att bara ha en stor lampa i taket. Att ha flera små lampor gör att det blir trevligare och mysigare.

Finns många fina lamor att köpa

Det finns många fina lampor som man kan köpa och som är väldigt fina och som man kan tänka sig ha hemma tycker jag. Det kan vara kul att göra om lite hemma genom att byta ut lite lampskärmar och att få det att bli lite snyggare och finare. Det gör mer än vad man tror och på så sätt så kan man få det att bli lite annorlunda och göra att det känns roligare och finare.
Gäller att hitta det som man tycker om och som gör att man kan få det så fint som möjligt hemma och att det blir så hemtrevligt som möjligt. Och genom att göra om kan man få det att bli så som man vill och som man tycker är kul. Ja inredning ska vara kul och det ska återspegla ens personlighet och vad det är som man gillar och inte. Ja det är ju underbart att man kan få det att bli så som man har drömt om och att få göra om sitt hem till en drömlägenhet är ju många som vill, och man kan faktiskt göra mer än vad man tror genom att byta ut lite lamor och att skaffa lite fler än vad man har.